EBS Airdome Volvo Opblaasbare tent
Canon Airdome EBS
EBS Airdome Mazda Opblaasbare tent
EBS Airdome Gardena Opblaasbare tent
Intersport Airdome EBS
EBS Airdome StreetgasmOpblaasbare tent
EBS Airdome Alpine Cars Opblaasbare tent
EBS Airdome 360 bar Opblaasbare tent
EBS Airdome University of Twente Opblaasbare tent
EBS Airdome University of Twente Opblaasbare tent
EBS Airdome Domino's Pizza's Opblaasbare tent
EBS Airdome VDM Cars Opblaasbare tent
Airdome Gybe Feynlab EBS

Opblaasbare promotietent in 2 stappen

Airdome opblaasbare promotietent

Met de Airdome opblaasbare promotietent beschik je binnen een hand-om-draai over de perfecte reclamedrager voor jouw merk, product of dienst. Door het gepatenteerde luchtdichte systeem is de Airdome door één persoon in 2 eenvoudige stappen op te stellen. Tevens hoeft de tent slechts één keer te worden opgeblazen.

 

Huisstijl

De Airdome promotietent kan volledig in huisstijl worden voorzien en is dé reclamedrager tijdens (sport)evenementen, clinics, sampling en sponsorships. Nieuwsgierig wat de Airdome voor de uistraling van jouw merk, product of dienst kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang een kosteloos 3D-Ontwerp.

Airdome Opblaasbare Promotie Tenten

Opblaasbare Promotietent | Airdome

TENT SPECIFICATIES

De Airdome promotietent wordt standaard compleet geleverd. Dat is inclusief bevestigingsmaterialen, handpomp, repair kit en één handige transport tas. Daardoor makkelijk te vervoeren en op te stellen. Daarnaast is de Airdome beschikbaar in verschillende afmetingen en is middels connector elementen aan andere Airdome tenten te koppelen om zo het te overkappen gedeelte uit te breiden.

INFO:

  • Luchtdicht, geen vaste stroomtoevoer nodig
  • Meerder formaten: 3×3, 4×4, 5×5 en 6×6
  • Custom made: Full-color bedrukking over gehele tent
  • Aan elkaar te koppelen om overkapping uit te breiden
  • Door één persoon in 5 minuten op te stellen
  • Gemakkelijk te vervoeren, geleverd in handige rugtas
LIEVER EEN EASY-UP TENT?

LIEVER EEN EASY-UP TENT?

Vraagt jouw evenement meer om een Easy-up tent? Wij helpen je graag met het aanleveren van een ontwerp en het eindproduct. Bekijk welke mogelijkheden er voor jou liggen.

Beursstand

Beursstand

Maak de presentatie van je bedrijf compleet met een beursstand van EBS. Wij zorgen ervoor dat de branding van jouw merk optimaal is. Bekijk de mogelijkheden.

3D-ontwerp opblaasbare promotietent

Eerst zien dan geloven? Wij maken gratis een 3D-ontwerp in jouw huisstijl

EBS levert kwaliteit en dat begint al voordat we überhaupt jouw order hebben mogen ontvangen. In het verleden kregen we vaak vragen over hoe het eindresultaat eruit zou gaan zien. Speciaal voor onze klanten hebben wij een 3D tool ontwikkeld waarmee we het eindproduct al kunnen presenteren voordat het geproduceerd is.

 

Vraag 3D ontwerp aan

Ben jij benieuwd hoe jouw producten eruit komen te zien? Vraag gratis en vrijblijvend een 3D ontwerp aan. Je zit dus nergens aan vast.

Opblaasbare-Promotietent

OPBLAASBARE PROMOTIETENT HUREN

Eenmalig evenement waarvoor je een opblaasbare promotietent nodig hebt? Maak dan gebruik van onze rentals. En ja, ook deze kun je gewoon in jouw huisstijl huren. 

Compare List
OFFERTE
×

Vragen?

Wij zitten voor je klaar om je te helpen. Start direct een chat met één van onze medewerkers of bel ons op: +31 (0)74 234 05 05

× Vragen? Start een Chat!