Airdome Event Opblaastent | Luchtdicht & Binnen 5 minuten opgesteld

01

Met de Airdome Event Tent beschikt u in een hand-om-draai over een elegante eyecatcher ter promotie van uw evenement, product of dienst. Omdat de Airdome opblaasbaar is kunt u deze eenvoudig transporteren en opzetten. Door zijn lichte gewicht en snelle opsteltijd is de Airdome binnen vijf minuten gebruiksklaar te maken door slechts één persoon. Daarnaast zorgt het Air Tight System er voor dat de Airdome slechts 1 keer hoeft te worden opgesteld waardoor een vaste blower of stroomvoorziening overbodig is.

✓ Gratis ontwerp en opmaak bestanden
✓ Nederlands design, snelle levering
✓ Hoogste kwaliteit, standaard 2 jaar garantie
✓ Tijdelijk met gratis LED-Kit t.w.v. €179,-!

De Airdome wordt geleverd in maten variërend van 3 x 3 tot 6 x 6 meter. Daarnaast is de Airdome d.m.v. uitritsbare zijwanden volledig af te sluiten. Ook is het mogelijk verschillende Airdome’s middels connector elementen aan elkaar te koppelen om zo het te overkappen gedeelte uit te breiden.

Vervaardiging: WaterProof CE, UV resistant, WR 2000mm Polyester
Systeem: Airclosed (geen constante luchttoevoer nodig)
Bedrukking: Full-color sublimatie over gehele cover en zijwanden middels full-color sublimatie. Basis kleuren voor het systeem zijn PMS wit, zwart, blauw en rood.
Levering: compleet inclusief transporttas, bevestigingsmaterialen en handpomp.

Het ontwerp en opmaak van de bestanden zijn inbegrepen, wij hanteren op dit product tevens een vrijblijvend 3D-ontwerp zodat u kunt zien hoe de Airdome er in de huisstijl van uw merk, product of dienst uit kan komen te zien.

Op dit product is onze basis levertijd van 15 werkdagen van toepassing. Heeft u een bepaalde deadline? Laat het ons dan weten, wij kijken graag wat mogelijk is binnen onze planning. Eventueel is spoed productie mogelijk tegen meerprijs.

Meer Bekijken

01

/ Modulair

D.m.v. uitneembare zijwanden, connector elementen en luifels is de opstelling van één of meerdere Airdome’s modulair en perfect aan te passen aan uw behoeftes. Door de mogelijkheid om verschillende formaten aan elkaar te koppelen kan het te overkappen gedeelte gemakkelijk worden uitgebreid.

De Airdome wordt altijd als complete set geleverd inclusief bevestigingsmaterialen, handpomp en transporttas en is direct op elke gewenst locatie op te stellen. Daarnaast is de Event tent d.m.v. meegeleverde zandvoeten ook bij zwaardere weersomstandigheden prima inzetbaar.

logokleinAirdomeNieuw

/ 3D-Ontwerp / Offerte

Benieuwd wat de Airdome Event Tent voor de uitstraling van uw merk, product of evenement kan betekenen? Vraag dan middels onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 48 uur een kosteloos 3D-Ontwerp.