EBS Beachflags - EBS | Event & Brand Structures

/ EBS Beachflags

Gemakkelijk te vervoeren, in 1 minuut opgesteld en een hoge attentiewaarde

Beachflags zijn de perfecte manier om uw product of dienst binnen een handomdraai onder de aandacht te brengen. Beachflags zijn gemakkelijk -op en af te breken en kunnen door hun compacte formaat en lichte gewicht gemakkelijk worden vervoerd.

Onze beachflags worden d.m.v. hoogwaardige sublimatie druk van uw opdruk voorzien en altijd compleet geleverd met bedrukte vlag, systeem en grondpin of standaard. Beachflags zijn leverbaar in maten variërend van 210 cm tot 450 cm.

Onze Beachflags worden standaard vervaardigd van de hoogste kwaliteit en geleverd met 2 jaar garantie op het complete systeem. Daarnaast hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

Onze beachflags worden vervaardigd van hoogwaardig 150 grams/cm2 polyester en hebben een doordruk van 90%. Beachflags kunnen ook dubbelzijdig worden bedrukt. Informeer naar de mogelijkheden

Afmetingen: 3, 4, 5 en 6 meter.
Modellen: 
Curved, Angled, Drop en Straight.
Bedrukking:
Full-color sublimatie enkel- of dubbelzijdig
Levering: compleet inclusief transporttas, systeem, full-color vlag en grondpin of standaard

Het ontwerp van de Beachflag dient te worden aangeleverd. U heeft de mogelijkheid om het ontwerp door ons op te laten maken tegen DTP vergoeding. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Op dit product is onze basis levertijd van 15 werkdagen van toepassing. Heeft u een bepaalde deadline? Laat het ons dan weten, wij kijken graag wat mogelijk is binnen onze planning. Eventueel is spoed productie mogelijk.

/ Prijsopgave

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang van ons binnen 48 uur een vrijblijvende prijsopgave. Liever direct zien hoe onze producten er in uw huisstijl uit kunnen komen te zien? Vraag dan hier een kosteloos en vrijblijvend 3D-conceptontwerp aan.

/ Zo bereikt u ons

Ons kantoor

Jukkertweg 1-1, 7151HS, Eibergen Gelderland.

Aanleveren bestanden

info@ebstructures.com

Vragen? Bel ons!

 

Telefoon: +31 (0)88 706 05 05
WhatsApp: +31 (0)6 55 20 10 84