Finishboog? EBS Event & Brand Structures - Ontvang gratis 3D-Ontwerp!

/ EBS Finishboog

Dé perfecte reclamedrager tijdens clinics en (sport)evenementen

Met de EBS Finishboog geeft u elk (sport)evenement een professionele uitstraling en beschikt u over een krachtige advertiser ter promotie van uw merk of sponsorships.

Onze Start/Finish bogen worden d.m.v. full-color sublimatie van uw opdruk voorzien.Door deze sublieme drukkwaliteit valt uw boodschap nog meer op en bent u verzekerd van exposure. Daarnaast wordt de Finishboog standaard vervaardigd van de hoogste kwaliteit en geleverd met 2 jaar garantie op het complete systeem.

Benieuwd naar hoe onze Finishboog de attentiewaarde van uw merk, product, dienst of organisatie kan verhogen? Vraag dan middels onderstaande button een vrijblijvend 3-D ontwerp aan.

Onze Start/Finish bogen worden naar wens vervaardigd. Zo kunnen we de afmetingen perfect laten aansluiten op de behoefte van onze klanten. Onze basis afmetingen zijn: 600cm en 800cm.

Materiaal: hoogwaardig 150D, UV resistant, WR 1500mm Polyester
Systeem: Constant Air (product behoeft constante luchtstroom, blower  inclusief)
Bedrukking: Full-color sublimatie over gehele object
Levering: compleet inclusief transporttas, bevestigingsmaterialen en elektrische pomp

Het ontwerp en opmaak van de bestanden zijn inbegrepen, wij hanteren op dit product tevens een vrijblijvend 3D-ontwerp zodat u kunt zien hoe onze Start/Finish bogen er in de huisstijl van uw merk, product of dienst uit kan komen te zien.

Op dit product is onze basis levertijd van 15 werkdagen van toepassing. Heeft u een bepaalde deadline? Laat het ons dan weten, wij kijken graag wat mogelijk is binnen onze planning. Eventueel is spoed productie mogelijk tegen meerprijs.

/ Prijsopgave

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang van ons binnen 48 uur een vrijblijvende prijsopgave. Liever direct zien hoe onze producten er in uw huisstijl uit kunnen komen te zien? Vraag dan hier een kosteloos en vrijblijvend 3D-conceptontwerp aan.

/ Zo bereikt u ons

Ons kantoor

Jukkertweg 1-1, 7151HS, Eibergen Gelderland.

Aanleveren bestanden

info@ebstructures.com

Vragen? Bel ons!

Telefoon: +31 (0)74 – 23 40 505
WhatsApp: +31 (0)6 55 20 10 84