Gratis 3D-Ontwerp | EBS | Specialist in bedrukte Tenten en Visuals

/ Klaar om op te vallen?

We kunnen natuurlijk zeggen dat onze Airdome Event Structures de uitstraling van uw merk, product of dienst kunnen verhogen maar we kunnen het u ook laten zien. Vraag middels onderstaand formulier een offerte aan, upload uw logo en/of huisstijl in PDF en wij voorzien u binnen 48 uur van een vrijblijvend en kosteloos 3D-conceptontwerp. U kunt uw logo ook mailen naar: info@ebstructures.com

(indien u meerdere bestanden heeft of uw bestand groter is dan 5MB dan kunt u deze middels WeTransfer aan ons aanleveren: info@ebstructures.com)

Met krachtige, effectieve en duurzame Event & Brand structures is EBS specialist in de offline zichtbaarheid en branding van uw bedrijf. Visuals waarmee uw doelgroep al op grote afstand kan worden geënthousiasmeerd en die uitstraling geven aan uw merk, product of dienst. Duurzaam, efficiënt en op elke gewenste locatie.

Door onze persoonlijke benadering, vrijblijvende ontwerpservice en snelle levering bent u verzekerd van een partner die met uw bedrijf mee denkt en meerwaarde creëert. Scherpe prijzen en korte lijnen zijn hierbij onze kernwaarden, kwaliteit de basis.

Omdat we geloven dat visualisatie de door slag kan geven bieden we op al onze producten (m.u.v. beachflags en beurswanden) een kosteloos en vrijblijvend 3D-ontwerp aan. Zo kunt u nog voor dat u de keuze heeft gemaakt of u tot aankoop overgaat zien wat onze producten voor de uitstraling van uw merk, product of dienst kunnen betekenen. Uiteraard verzorgen we ook de uiteindelijke opmaak van de printbestanden en eventuele digitalisatie (meerprijs) van uw bestanden. Full-service, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken, wel zo makkelijk!

Door een groot gedeelte van onze producten zelf te produceren kunnen we deze snel en met de hoogste kwaliteit leveren. Wij hanteren standaard 15 werkdagen levertijd op al onze Event & Brand Structures en kunnen in overleg uw producten ook met spoed in productie nemen (meerprijs).

Onze producten worden wereldwijd voor  €49,- (ex. BTW) middels expres geleverd, daarnaast heeft u in Nederland of België ook de mogelijkheid om onze producten af te halen of door een van onze medewerkers op locatie te laten af te leveren of te demonstreren.

Vragen? Bel ons: +31 (0)74 850 25 11

/ Zo bereikt u ons

Ons kantoor

Jukkertweg 1-1, 7151HS, Eibergen Gelderland.

Aanleveren bestanden

info@ebstructures.com

Vragen? Bel ons!

+31 (0)74 850 25 11

WhatsApp: +31 (0)6 55 20 10 84