Hanging Banner? EBS Structures | ✓Beste Prijs ✓Gratis 3D-Ontwerp

/ EBS Hanging Banner systems

Wees uw concullega’s voor en maak uw beursinrichting compleet met deze unieke eyecatcher

01

De EBS Zipp-up Hanging banner is een lichtgewicht banner die uw stand op een stijlvolle manier aankleedt. De hanging banner wordt geleverd in een handige opbergtas en is in minder dan 20 minuten op te stellen. De hanging banner wordt geleverd in verschillende modellen en uitvoeringen.

De full-color sublimatie opdruk is d.m.v. een  rits-systeem gemakkelijk over het hoogwaardige aluminium frame te spannen. De Zipp up Hanging banner is licht van gewicht en is hierdoor gemakkelijk te vervoeren en verplaatsen. De hanging banner wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Bekijk hier alle beschikbare modellen:  bekijk modellen

Benieuwd naar hoe onze Hanging Banners de attentiewaarde van uw merk, product, dienst of organisatie kan verhogen? Vraag dan middels onderstaande button een vrijblijvend 3-D ontwerp aan.

Onze Hanging Banner systems kunnen in verschillende afmetingen worden geleverd. De full-color bedrukking wordt d.m.v. hoogwaardig sublimatie druk aangebracht en is middels handige ritssluiting over het aluminium systeem te spannen.

Materiaal: Polycodoek stretch
Systeem: Hoogwaardig aluminium
Bedrukking: Full-color sublimatie over gehele object
Levering: compleet inclusief transporttas en bevestigingsmaterialen

Het ontwerp en opmaak van de bestanden zijn inbegrepen, wij hanteren op dit product tevens een vrijblijvend 3D-ontwerp zodat u kunt zien hoe onze Hanging Banner systems er in de huisstijl van uw merk, product of dienst uit kan komen te zien.

Op dit product is onze basis levertijd van 15 werkdagen van toepassing. Heeft u een bepaalde deadline? Laat het ons dan weten, wij kijken graag wat mogelijk is binnen onze planning. Eventueel is spoed productie mogelijk.

/ Prijsopgave

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang van ons binnen 48 uur een vrijblijvende prijsopgave. Liever direct zien hoe onze producten er in uw huisstijl uit kunnen komen te zien? Vraag dan hier een kosteloos en vrijblijvend 3D-conceptontwerp aan.

/ Zo bereikt u ons

Ons kantoor

Jukkertweg 1-1, 7151HS, Eibergen Gelderland.

Aanleveren bestanden

info@ebstructures.com

Vragen? Bel ons!

Telefoon: +31 (0)74 – 23 40 505
WhatsApp: +31 (0)6 55 20 10 84