EBS Airdome Volvo Opblaasbare tent
Canon Airdome EBS
EBS Airdome Mazda Opblaasbare tent
EBS Airdome Gardena Opblaasbare tent
Intersport Airdome EBS
EBS Airdome StreetgasmOpblaasbare tent
EBS Airdome Alpine Cars Opblaasbare tent
EBS Airdome 360 bar Opblaasbare tent
EBS Airdome University of Twente Opblaasbare tent
EBS Airdome University of Twente Opblaasbare tent
EBS Airdome Domino's Pizza's Opblaasbare tent
EBS Airdome VDM Cars Opblaasbare tent
Airdome Gybe Feynlab EBS

Opblaasbare evenementen tenten van Airdome | Klaar voor maximale exposure?

Met Airdome opblaasbare evenementen tenten beschik je binnen een paar minuten over de perfecte manier om jouw merk te promoten. Op grote evenementen zullen honderden of zelfs duizenden mensen jouw merk of bedrijfsnaam zien. Door er voor te zorgen dat je goed zichtbaar bent tijdens een evenement, zullen veel bezoekers jouw herinneren. Een geweldige manier om je product of dienst onder de aandacht te brengen. De opblaasbare evenementen tenten van EBS zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit en worden standaard geleverd met 2 jaar garantie. Maximale exposure in een hand-om-draai, bedrijven als Gardena, Volvo, Intersport en Canon gingen je al voor..

Opblaasbare evenementen tenten van Airdome
Opblaasbare Evenementen Tenten | Airdome

Snel en eenvoudig opzetten

De opblaasbare dome is eenvoudig op te zetten door één persoon. Binnen een paar minuten staat de tent waarna je kunt beginnen met inrichten. Als sponsor van bijvoorbeeld een sportevenement natuurlijk een grote uitkomst om zo je merk onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. EBS heeft verschillende opblaasbare evenementen tenten in het assortiment. Naast opblaasbare evenementen tenten onder meer ook stertenten, tridome tenten en easy-up tenten. Ook voor een beursstand of start & finish boog ben je bij EBS aan het juiste adres. Alle tenten worden compleet geleverd, inclusief draagtas én zijn eenvoudig en snel op te zetten door één persoon. Alleen voor het opzetten van een stertent zijn 4 personen nodig.

Opblaasbare evenementen tenten specs.:

  • Luchtdicht, geen vaste stroomtoevoer nodig
  • Meerder formaten: 3×3, 4×4, 5×5 en 6×6
  • Custom made: Full-color bedrukking over gehele tent
  • Aan elkaar te koppelen om overkapping uit te breiden
  • Door één persoon in 5 minuten op te stellen
  • Gemakkelijk te vervoeren, geleverd in handige rugtas
LIEVER EEN EASY-UP TENT?

LIEVER EEN EASY-UP TENT?

Vraagt jouw evenement meer om een Easy-up tent? Wij helpen je graag met het aanleveren van een ontwerp en het eindproduct. Bekijk welke mogelijkheden er voor jou liggen.

Beursstand

Beursstand

Maak de presentatie van je bedrijf compleet met een beursstand van EBS. Wij zorgen ervoor dat de branding van jouw merk optimaal is. Bekijk de mogelijkheden.

3D-Ontwerp Opblaasbare evenementen tent

Eerst zien dan geloven? Wij maken gratis een 3D-ontwerp in jouw huisstijl

EBS levert kwaliteit en dat begint al voordat we überhaupt jouw order hebben mogen ontvangen. In het verleden kregen we vaak vragen over hoe het eindresultaat eruit zou gaan zien. Speciaal voor onze klanten hebben wij een 3D tool ontwikkeld waarmee we het eindproduct al kunnen presenteren voordat het geproduceerd is. Weten hoe onze opblaasbare evenementen tenten er in jouw huisstijl uit komen te zien? Vraag direct een gratis 3D-Ontwerp aan via onderstaande button!

Opblaasbare evenementen tenten

Bedrukte evenementen tenten

Wij verzorgen een full color bedrukking op al onze producten. Handig: je kunt vooraf én natuurlijk geheel vrijblijvend een 3D-ontwerp zien van jouw bedrukte tent. Zo weet je precies hoe de tent er uit komt te zien. Ben je nieuwsgierig wat EBS voor de uitstraling van jouw bedrijf, merk of product kan betekenen? Upload jouw logo direct middels onderstaande link via WeTransfer en ontvang een gratis en vrijblijvend 3D-Ontwerp. Liever eerst een prijs? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Let op: om een gratis en vrijblijvend 3D-Ontwerp te ontvangen dient het logo in PDF, AI of EPS en in hoge resolutie te worden aangeleverd. Voor vragen of meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen.

Inclusief alle benodigdheden

Wij leveren onze opblaasbare dome standaard geheel compleet. Dit betekent allereerst dat alle benodigde bevestigingsmaterialen aanwezig zijn. Daarnaast ontvang je een repair kit, een handpomp en een transport tas. De tent kan dus eenvoudig worden vervoerd. Ook het opblazen van de tent is snel gebeurd.

Extra mogelijkheden en voordelen

De Airdome evenementen tenten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Ook erg handig: de tenten zijn middels connector elementen aan andere Airdome tenten te koppelen. Zo kan je het te overkappen gedeelte simpel uitbreiden naar wens.

Voor welke evenementen?

De opblaasbare dome is geschikt voor alle soorten evenementen. Sportieve clinics, voor presentaties, voor meer zakelijke doeleinden, voor markten en braderieën. Verkoop drankjes vanuit de opblaasbare evenementen tent, presenteer je merk door middel van brochures of stel je producten ten toon. Een opblaasbare evenementen tent springt behoorlijk in het oog dus je krijgt veel aanloop van geïnteresseerden. Zo kan je tijdens een evenement je doelgroep eenvoudig bereiken én je potentiële klantenbestand snel uitbreiden.

Andere tenten van EBS

De stertenten en de tridome tenten zijn echte blikvangers. Eveneens verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met full color bedrukking. De Tridome opblaasbare tent is enorm populair. Met zijn drie grote koepel ingangen en unieke vorm weten altijd veel bezoekers deze tent te vinden. De EBS Easy up tenten zijn vouwtenten en eveneens zeer eenvoudig op te zetten. Van zeer goede kwaliteit en standaard gemaakt van HEX 40 mm aluminium. Al onze tenten worden volledig compleet geleverd inclusief tas. Onze beursstands zijn echte blikvangers waarmee je gegarandeerd de aandacht trekt.

Opblaasbare evenementen tenten huren

Heb je maar eenmaal of een enkele keer een opblaasbare evenementen tent nodig? Dan is huren van een tent ook een prima optie. Het bijzondere aan het evenementen tent huren bij EBS is dat de tent ook bij verhuur is voorzien van jouw logo in full color bedrukking! Je kunt niet alleen de opblaasbare evenementen tenten huren maar ook onze andere producten. Na de huurtermijn worden de bedrukte elementen jouw eigendom. Tenslotte is het ook mogelijk om onze producten te huren inclusief de opbouw en afbouw op locatie.

Combineer met een start & finish boog

Wil je zoveel mogelijk in de picture staan en het uiterste halen uit een door jou georganiseerd of gesponsord evenement? Overweeg dan ook het plaatsen van een start & finish boog! Je bent dan niet alleen zichtbaar in de opblaasbare dome maar ook bij de start en de finish van het evenement. Hét moment van wedstrijden want alle ogen zijn gericht op de start en finish. Bijkomend voordeel: misschien zie je jouw boog wel terug in de krant, immers hét moment om foto’s te nemen. Zo bereik je in één klap nog eens een enorm publiek.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over onze producten of vragen over mogelijkheden voor koop, verhuur of bedrukking? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst met informatie over onze producten. EBS denkt ook graag met je mee om tot een zo goed mogelijke presentatie te komen van jouw bedrijf, merk, product en dienst.

Opblaasbare dome kopen die eenvoudig binnen enkele minuten door één persoon kan worden opgezet? Kies voor een opblaasbare evenementen tent van EBS: van hoge kwaliteit en zeer compleet geleverd met pomp, repair set en draagtas. Inclusief full color bedrukking en met gratis 3D preview.

AIRDOME® OPBLAABSARE EVENEMENTEN TENTEN

Klaar voor maximale exposure op je volgende evenement? Met de Airdome Opblaasbare evenementen tenten ben je verzekerd van maximale exposure voor jouw product, merk of dienst. Vraag direct een vrijblijvend 3D-Ontwerp aan of neem contact met ons op voor een prijsopgave,

Compare List
OFFERTE