OVER ONS

EBS staat voor Event & Brand Structures. Ons doel is dan ook om de offline branding van jouw merk zo soepel en effectief mogelijk te laten verlopen. Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep al op grote afstand wordt aangetrokken door de uitstraling die wij jouw merk, product of dienst meegeven.

 

Persoonlijke benadering

Bij EBS ben jij geen nummer. Klinkt misschien cliché maar het is echt zo. Het is niet voor niets dat relaties zoals de Politie, voetbalclub AZ of bijvoorbeeld Intersport graag met ons samenwerken. Een goede professionele relatie waarbij wij vanuit de gedachtegang van onze relaties denken.

 

Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen. Of je nu een kleine eenmanszaak hebt of een grote corporate bent. Scherpe prijzen korte lijnen zijn hierin belangrijke kernwaarden, kwaliteit de basis.

Easy-up tenten vouwtenten bedrukken EBS

VISUALISATIE

Onze Easy-up tenten worden standaard vervaardigd van hoogwaardig 40 MM Aluminium, zijn waterafstotend en vuurbestendig.

Bij EBS geloven we dat visualisatie van één van onze producten de doorslag kan geven bij het nemen van belangrijke beslissingen omtrent de branding van je merk. Eerst zien dan geloven, toch? Inderdaad, zo werkt het nou eenmaal met producten waarbij een ontwerp van toepassing is. Dus ook bij ons.

 

Gratis 3D-ontwerp

Wij bieden op bijna al onze producten een kosteloos en geheel vrijblijvend 3D-ontwerp aan voor jouw merk. Zo kun je nog voordat je een keuze hebt gemaakt zien wat onze producten voor de uitstraling van jouw merk, product of dienst kunnen betekenen.

 

Uiteraard verzorgen we ook de uiteindelijke opmaak van de printbestanden en tegen meerprijs eventuele digitalisatie van je bestanden. Daarom zijn wij een geschikte full-service partner voor jou. En jij kunt je lekker bezighouden met andere zaken, wel zo makkelijk!

LEVERING

Wij nemen een groot gedeelte van de productie in eigen handen. Daardoor kunnen de sneller leveren en blijft de bewaking van de hoge kwaliteit in eigen beheer.

 

De levertijd van onze producten is standaard 15 werkdagen en in overleg is een spoedbestelling tegen meerprijs mogelijk.

 

Wereldwijd geleverd

Onze producten worden wereldwijd voor slechts € 49,- middels express delivery geleverd. Daarnaast heb je in Nederland of België ook de mogelijkheid om de producten op te halen of komt er één van onze medewerkers op locatie de producten afleveren en demonstreren.

 

Heb je vragen over bestellen via EBS of de levering van producten? Neem dan contact met ons op.

Easy-up bedrukte vouwtenten politie Nederland
EBS Airdome Volvo Opblaasbare tent
Canon Airdome EBS
EBS Airdome Mazda Opblaasbare tent
EBS Airdome Gardena Opblaasbare tent
Intersport Airdome EBS
EBS Airdome StreetgasmOpblaasbare tent
EBS Airdome Alpine Cars Opblaasbare tent
EBS Airdome 360 bar Opblaasbare tent
EBS Airdome University of Twente Opblaasbare tent
EBS Airdome University of Twente Opblaasbare tent
EBS Airdome Domino's Pizza's Opblaasbare tent
EBS Airdome VDM Cars Opblaasbare tent
Airdome Gybe Feynlab EBS
Compare List
OFFERTE