Opblaasbare Start & Finish Boog? Compleet al vanaf €899,-!

Start & Finish boog van EBS

Honderden, zo niet duizenden ogen gericht op jouw merk en bedrijf, dát is het grote voordeel van een bedrukte start & finish boog van EBS; Event & Brand Structures. Je organiseert een mooi evenement waarbij deelnemers meedoen aan een wedstrijd? Een start & finish boog met jouw logo heeft dan veel voordelen. Wij zorgen voor een opblaasbare finish boog die je in een handomdraai kunt opzetten, voorzien van tekst naar keuze. Superhandig!

Jouw merk staat centraal

Je bent organisator of sponsor van een evenement en wilt dan natuurlijk graag dat jouw naam en/of merk goed opvalt. Met de producten van EBS is dat goed mogelijk. Naast een start & finish boog kun je bij ons ook terecht voor allerlei soorten al dan niet opblaasbare tenten. Ook beursstands behoren tot ons assortiment. Wij zorgen er voor dat in elke omgeving waar veel mensen komen jouw naam en merk in het oog springen. Opvallen is vaak de sleutel tot succes. Immers, hoe meer mensen jou zien hoe meer potentiële klanten je kunt bereiken.

Start & finish boog eigen logo
Start finish boog EBS met bedrukking
Opblaasbare Finish boog met bedrukking

SPECIFICATIES

EBS levert bogen in zowel niet luchtdichte als luchtdichte uitvoering, zo hebben wij een start/finish boog voor elk gewenst budget en compleet al vanaf €899,-!. Net als al onze andere producten zijn onze start en finish bogen extreem eenvoudig op te stellen.

Info:

  • Niet luchtdicht (constant) én luchtdicht
  • Meerder formaten: 600 x 400, 800 x 400 en 1000 x 400
  • Custom made: Full-color bedrukking over gehel boog
  • Compleet geleverd met blower en bevestigingsmaterialen
  • Door één persoon in 5 minuten op te stellen
  • Gemakkelijk te vervoeren, geleverd in handige opbergtas

Meer over onze Start & finishbogen

De start & finishbogen van EBS zijn opblaasbaar. Dit brengt meteen veel voordelen met zich mee. Ze zijn licht van gewicht en dus eenvoudig mee te nemen en te verplaatsen. Onze bogen worden geleverd in een handige opbergtas. Alles wat je nodig hebt voor het opzetten van de opblaasbare finish boog wordt meegeleverd: een blower en de benodigde bevestigingsmaterialen. De boog zet je gemakkelijk in een minuut of 5 op, zonder hulp van derden.
Kies uit een luchtdichte of niet-luchtdichte uitvoering en laat je start & finish boog bedrukken met tekst naar keuze.

Finish boog bedrukken

Een (full color) bedrukte start & finish boog trekt uiteraard flink de aandacht. Zowel bij de start als bij de finish van het evenement zijn alle ogen gericht op jouw boog! Het zijn ook dé momenten dat omstanders foto’s maken, dus jouw boog krijgt ook op die manier flink wat aandacht. Misschien zie je je boog morgen wel terug in de krant en bereik je op die manier nog eens duizenden potentiële klanten. Je wilt natuurlijk graag vooraf weten hoe jouw boog er uit komt te zien als je deze laat bedrukken. EBS kan voor vrijwel elk van haar producten een mooi 3D preview ontwerp maken. Geheel vrijblijvend. Naast het bedrukken van bogen met jouw logo en merk kunnen we ook bedrukken met bijvoorbeeld een slogan, een aanbieding of met een aanmoediging voor de deelnemers van jouw evenement.

Kwaliteit en professionaliteit

EBS staat garant voor een hoge kwaliteit en professionaliteit en daarmee voor duurzaamheid van haar producten. De meeste mensen bestellen éenmaal een start & finish boog omdat deze gewoon lange tijd meegaat. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat wanneer jouw merk in de aandacht staat, dat op een professionele wijze gebeurt. EBS zorgt daar voor!

Grote keuze uit evenement tenten

Wil je ook tussen start en finish goed zichtbaar zijn? Kijk dan naar de vele mogelijkheden voor een mooie evenement tent. Ook in opblaasbare uitvoering verkrijgbaar. Je kunt in zo’n tent van alles aanbieden: drankjes voor de deelnemers, folders en brochures van jouw bedrijf, of gebruik de tent om je producten tentoon te stellen. Het is natuurlijk leuk om niet alleen zichtbaar te zijn met een start & finish boog maar ook met een tent waar bezoekers jou persoonlijk kunnen bereiken.

Er is een gevarieerde keuze:

• Opblaasbare tenten. Uiteraard kunnen deze ook, net als de start & finish boog worden bedrukt. Zo creëer je een mooie eenheid in je uitstraling. Ook de opblaasbare tenten zijn eenvoudig, binnen 5 minuten op te zetten door 1 persoon en worden compleet geleverd inclusief tas. Extra handig: je kunt meerdere tenten aan elkaar koppelen om zo je overkapping simpel uit te breiden
• Easy up tenten. Dit zijn vouwtenten van hoge kwaliteit en net als de start & finish boog kunnen ze worden bedrukt én de print is eenvoudig te vervangen. Levering inclusief alle benodigdheden, draagtas, opmaak en ontwerp van de bedrukking
• Ster- en stretchtenten. Dit zijn echte blikvangers! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kunnen full color worden bedrukt en worden geleverd inclusief opmaak en ontwerp. Voor het opzetten van een stertent zijn 4 personen nodig en 10 minuten tijd
• Tridome tenten. Geweldig leuke opblaasbare tenten en net als de stertenten echte blikvangers. Deze tenten lokken altijd veel publiek omdat ze zo opvallen en ze lenen zich uitstekend voor bijzondere presentaties. Ook deze tenten worden geheel compleet geleverd, kunnen eenvoudig worden vervoerd met de meegeleverde opbergtas en zijn eenvoudig door 1 persoon op te zetten
• Beursstands. Met een mooie bedrukte beursstand van EBS trek je gegarandeerd bezoekers. Ook voor de beursstands geldt dat we vooraf een mooi 3D preview kunnen maken. De stands worden geheel compleet geleverd en zijn eenvoudig mee te nemen en op te zetten.

Advies en informatie

Belangstelling voor een van de producten van EBS? Neem contact met ons op! Op de website is al veel informatie te vinden maar wij vinden het leuk om jou persoonlijk te informeren en te adviseren. Bij ons staat de klant centraal en wij denken graag met je mee. Samen met jou zorgen wij er graag voor dat je bedrijf en merk zo goed mogelijk tot haar recht komt op elk evenement. Je kunt voor een opblaasbare finishboog en voor onze andere producten vrijwel altijd een kosteloos 3D ontwerp ontvangen zodat je precies weet hoe je promotiemateriaal er uit komt te zien.

COMBI DEAL?

COMBI DEAL?

Veel klanten van EBS die bedrukte start en finish bogen afnemen, bestellen hier in combinatie een Easy-up tent bij. Wellicht voor jou ook een optie.

Start Finish bogen huren?

Start Finish bogen huren?

Het is ook mogelijk om start en finish bogen te huren in jouw huisstijl. Wil je hier meer informatie over? Wij staan je graag te woord.

3D-ONTWERP START FINISH BOOG

Nog niet overtuigd? Vraag dan een gratis 3D-ontwerp aan

Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een 3D-ontwerp van de opblaasbare finish boog voordat je besluit om er één te bestellen bij EBS. Hierdoor kun je het eindproduct eerst bekijken alvorens je je besluit maakt.

 

Haast? Geen probleem!

Is er enige spoed bij je bestelling en daarmee ook het 3D-ontwerp? Laat het ons weten. We kunnen snel schakelen. Vraag direct een ontwerp aan.

Bedrukte Start finish boog EBS Event & Brand structures

BEKIJK OOK: AIRDOME OPBLAASBARE TENTEN

In twee stappen een volledige opblaasbare promotietent opzetten? Dat kan met de Airdome tenten van EBS. Wij zijn officieel importeur van Airdome. Bekijk de video.

EBS Airdome Volvo Opblaasbare tent
Canon Airdome EBS
EBS Airdome Mazda Opblaasbare tent
EBS Airdome Gardena Opblaasbare tent
Intersport Airdome EBS
EBS Airdome StreetgasmOpblaasbare tent
EBS Airdome Alpine Cars Opblaasbare tent
EBS Airdome 360 bar Opblaasbare tent
EBS Airdome University of Twente Opblaasbare tent
EBS Airdome University of Twente Opblaasbare tent
EBS Airdome Domino's Pizza's Opblaasbare tent
EBS Airdome VDM Cars Opblaasbare tent
Airdome Gybe Feynlab EBS
Compare List
OFFERTE