EBS Tridome Opblaasbare tenten - EBS | Event & Brand Structures

/ EBS Tridome®

Volledig te personaliseren en maximaal rendement voor uw reclame uiting

Met de EBS Tridome® bent u gegarandeerd van exposure en beschikt u in minder dan 10 minuten over een elegante eyecatcher, volledig uitgevoerd in uw huisstijl, zonder stroomvoorziening en op elke gewenste locatie. Exclusief, efficiënt en duurzaam.

Doordat het volledig oppervlakte van de Tridome te personaliseren is is het de perfecte eye-catcher tijdens evenementen, clinics, sponsorships en business events. Door het gepatenteerde lucht dichte systeem hoeft de Tridome slechts één keer te worden opgeblazen waardoor een vaste stroomtoevoer overbodig is.

Benieuwd naar hoe de Tridome de attentiewaarde van uw merk, product, dienst of organisatie kan verhogen? Vraag dan middels onderstaande button een vrijblijvend 3-D ontwerp aan.

De EBS Tridome® wordt geleverd in 1 standaard afmeting:

6.6M:  Hoogte: 310CM  Breedte doorgang: 500cm Omtrek: 660cm Gewicht: 29KG

Materiaal: hoogwaardig 600D, UV resistant, WR 2000mm Polyester
Systeem: Airclosed (geen constante luchttoevoer nodig)
Bedrukking: Full-color sublimatie over gehele cover. Basis kleuren voor het systeem zijn PMS wit, zwart, blauw en rood.
Levering: compleet inclusief transporttas, bevestigingsmaterialen en handpomp.

Het ontwerp en opmaak van de bestanden zijn inbegrepen, wij hanteren op dit product tevens een vrijblijvend 3D-ontwerp zodat u kunt zien hoe de Tridome er in de huisstijl van uw merk, product of dienst uit kan komen te zien.

Op dit product is onze basis levertijd van 15 werkdagen van toepassing. Heeft u een bepaalde deadline? Laat het ons dan weten, wij kijken graag wat mogelijk is binnen onze planning. Eventueel is spoed productie mogelijk tegen meerprijs.

/ Prijsopgave

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang van ons binnen 48 uur een vrijblijvende prijsopgave. Liever direct zien hoe onze producten er in uw huisstijl uit kunnen komen te zien? Vraag dan hier een kosteloos en vrijblijvend 3D-conceptontwerp aan.

/ Zo bereikt u ons

Ons kantoor

Jukkertweg 1-1, 7151HS, Eibergen Gelderland.

Aanleveren bestanden

info@ebstructures.com

Vragen? Bel ons!

Telefoon: +31 (0)74 – 23 40 505
WhatsApp: +31 (0)6 55 20 10 84