OPVALLEN ZOWEL BUITEN- ALS BINNEN DE TENT

Tridome Opblaasbare tent

Net als onze Airdome tent is de Tridome opblaasbare tent enorm populair en niet alleen door zijn unieke vorm. De Tridome heeft drie grote koepel ingangen. Daardoor is het voor bezoekers makkelijker om te kijken wat er binnen de tent gaande is. De tent lokt altijd veel publiek.

 

Huisstijl en logo

EBS levert jouw Tridome opblaasbare tent in full color print in jouw huisstijl en met jouw logo. Net als de Airdome is deze tent een echte blikvanger op ieder evenement. Wij maken met alle plezier een prijsopgave voor je. Indien gewenst ontvang je eerst gratis een 3D-ontwerp van het eindproduct. 

Tridome opblaasbare event tenten bedrukken
Tridome opblaasbare event tent

tridome opblaasbare tenten

SPECIFICATIES TRIDOME TENT

De EBS Tridome opblaasbare tent wordt standaard compleet geleverd. Dat wil zeggen inclusief bevestigingsmaterialen, reparatieset, tas en uiteraard een pomp. Dus makkelijk te vervoeren en altijd beschikbaar. In twee stappen zet jij de tent op. 

INFO:

  • Compleet luchtdicht. Daardoor geen vaste stroomtoevoer nodig.
  • Geleverd in handige opbergtas, gemakkelijk te vervoeren
  • Door één persoon in 5 minuten op te stellen
  • Inclusief 3D-Ontwerp van stand of presentatie
  • Opmaak en bestandscontrole
  • Full-color print en geleverd met 2 jaar garantie
FUL-COLOR BEDRUKKING

FUL-COLOR BEDRUKKING

Een éénmalig evenement maar wel beschikken over maximale exposure? Met onze rental service is het mogelijk om onze producten gepersonaliseerd te huren. Zo beschik je over krachtige advertisers zonder hoge investeringen.

GRATIS 3D ONTWERP

GRATIS 3D ONTWERP

We kunnen natuurlijk zeggen dat onze producten de uitstraling van jouw merk, product of dienst verhogen maar we laten het liever zien. Nieuwsgierig? Vraag dan via onderstaande button een kosteloos en vrijblijvend 3D-Ontwerp aan.

Waarom kiezen voor EBS

Onze expertise in Tridome opblaasbare tenten

EBS levert kwaliteit en dat begint al voordat we überhaupt jouw order hebben mogen ontvangen. In het verleden kregen we vaak vragen over hoe het eindresultaat eruit zou gaan zien. Speciaal voor onze klanten hebben wij een 3D tool ontwikkeld waarmee we het eindproduct al kunnen presenteren voordat het geproduceerd is.

 

VRAAG 3D ONTWERP AAN

Ben jij benieuwd hoe jouw producten eruit komen te zien? Vraag gratis en vrijblijvend een 3D ontwerp aan. Je zit dus nergens aan vast.

Tridome opblaasbare tenten Gardena

BEKIJK OOK: AIRDOME OPBLAASBARE TENTEN

Met de EBS Airdome beschik je in minder dan 5 minuten over een elegante eyecatcher, volledig uitgevoerd in jouw huisstijl, zonder vaste stroomvoorziening en Plug & Play geleverd inclusief transporttas, pomp en bevestigingsmaterialen. Daardoor is de onze Airdome zeer populair. De Airdome opblaasbare tent is al leverbaar binnen 15 werkdagen.

EBS Airdome Volvo Opblaasbare tent
Canon Airdome EBS
EBS Airdome Mazda Opblaasbare tent
EBS Airdome Gardena Opblaasbare tent
Intersport Airdome EBS
EBS Airdome StreetgasmOpblaasbare tent
EBS Airdome Alpine Cars Opblaasbare tent
EBS Airdome 360 bar Opblaasbare tent
EBS Airdome University of Twente Opblaasbare tent
EBS Airdome University of Twente Opblaasbare tent
EBS Airdome Domino's Pizza's Opblaasbare tent
EBS Airdome VDM Cars Opblaasbare tent
Airdome Gybe Feynlab EBS

Offerteaanvraag

Nieuwsgierig naar onze scherpe prijzen?

Nieuwsgierig naar onze scherpe prijzen? Vraag dan middels het formulier een vrijblijvend offerte aan. Wij proberen jouw aanvraag altijd binnen 24 uur te beantwoorden. Liever direct contact? Dan kun je ons telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur bereiken en 24/7 per mail.

Telefoon:

Ma tot Vrij van 09:00 tot 18:00 uur: +31 (0)74 234 05 05

E-MAIL:

24/7: info@ebstructures.com

Chat:

Ma tot Vrij van 09:00 uur tot 18:00 uur

Vul onderstaande velden in:
Compare List
OFFERTE