Vrijblijvende offerte

Nieuwsgierig naar onze scherpe prijzen? Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave!

We kunnen natuurlijk zeggen dat onze producten de uitstraling van uw merk, product of dienst kunnen verhogen maar we kunnen het u ook laten zien. Vraag middels onderstaand formulier een offerte aan, upload uw logo en/of huisstijl in PDF en wij voorzien u binnen 48 uur van een vrijblijvend en kosteloos 3D-conceptontwerp. U kunt uw logo ook mailen naar: info@ebstructures.com.

VUL ONDERSTAANDE VELDEN IN
AIRDOME EVENT STRUCTURES

AIRDOME EVENT STRUCTURES

Echt opvallen op je volgende beurs, sponsorship, sampling of (sport)evenement? Met de opblaasbare tenten van Airdome ben je verzekerd van exposure en zet je je jouw merpk pas écht op de kaart!

START/FINISH BOGEN

START/FINISH BOGEN

Met onze Start/Finish bogen beschik je over een krachtige advertiser voor de promotie van jouw merk, product of dienst tijdens (sport)evenementen. Volledig in full-color bedrukt en de mogelijkheid tot het plaatsen van verwisselbare banners.

Waarom kiezen voor EBS

Onze expertise in Event & Brand Structures

Met krachtige, effectieve en duurzame Event & Brand structures is EBS specialist in de offline zichtbaarheid en branding van uw bedrijf. Visuals waarmee uw doelgroep al op grote afstand kan worden geënthousiasmeerd en die uitstraling geven aan uw merk, product of dienst. Duurzaam, efficiënt en op elke gewenste locatie.

 

Door onze persoonlijke benadering, vrijblijvende ontwerpservice en snelle levering bent u verzekerd van een partner die met uw bedrijf mee denkt en meerwaarde creëert. Scherpe prijzen en korte lijnen zijn hierbij onze kernwaarden, kwaliteit de basis.

Opblaasbare evenementen tenten
Compare List
OFFERTE