Zipp-up Presentatiewanden - EBS | Event & Brand Structures

/ EBS ZIPP-UP PRESENTATIEWANDEN

Binnen een handomdraai beschikken over een HD reclame uiting, het kan met de Zipp-up presentatiewand

De EBS Zipp-up presentatiewand is een lichtgewicht beurswand die uw product of dienst op een stijlvolle manier weergeeft. De Beurswand wordt geleverd in een handige opbergtas en staat in slechts enkele minuten. De beurswand wordt geleverd in verschillende modellen en uitvoeringen.

De full-color sublimatie opdruk is d.m.v. een  rits-systeem gemakkelijk over het hoogwaardige aluminium frame te spannen. De Zipp up beurswand is licht van gewicht en is hierdoor gemakkelijk te vervoeren en verplaatsen. De beurswand wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Bekijk hier alle beschikbare modellen:  bekijk modellen

Benieuwd naar hoe onze Zipp-up Presentatiewanden de attentiewaarde van uw merk, product, dienst of organisatie kan verhogen? Vraag dan middels onderstaande button een vrijblijvend 3-D ontwerp aan.

Onze Zipp-up presentatiewanden kunnen in verschillende afmetingen worden geleverd. De full-color bedrukking wordt d.m.v. hoogwaardig sublimatie druk aangebracht en is middels handige ritssluiting over het aluminium systeem te spannen.

Materiaal: Polycodoek stretch
Systeem: Hoogwaardig aluminium
Bedrukking: Full-color sublimatie over gehele object
Levering: compleet inclusief transporttas en bevestigingsmaterialen

Het ontwerp van de Zipp-up presentatiewand dient te worden aangeleverd. U heeft de mogelijkheid om het ontwerp door ons op te laten maken tegen DTP vergoeding. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Op dit product is onze basis levertijd van 15 werkdagen van toepassing. Heeft u een bepaalde deadline? Laat het ons dan weten, wij kijken graag wat mogelijk is binnen onze planning. Eventueel is spoed productie mogelijk.

/ Prijsopgave

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang van ons binnen 48 uur een vrijblijvende prijsopgave. Liever direct zien hoe onze producten er in uw huisstijl uit kunnen komen te zien? Vraag dan hier een kosteloos en vrijblijvend 3D-conceptontwerp aan.

/ Zo bereikt u ons

Ons kantoor

Jukkertweg 1-1, 7151HS, Eibergen Gelderland.

Aanleveren bestanden

info@ebstructures.com

Vragen? Bel ons!

Telefoon: +31 (0)74 – 23 40 505
WhatsApp: +31 (0)6 55 20 10 84